Dinh Van – Da Lat

49 km
Reissuni viimeinen kunnollinen nousu: Da Lat on 1500m korkeudessa. Valitsin vähän tyhmän reitin jonka ansiosta jouduin ylittämään yhden ylimääräisen kukkulan. Onneksi päivä ei ollut kovin pitkä ja olin perillä jo yhdeltä.

image
Vika nousu tehty
image
Sympaattisia taloja Da Latissa

Da Lat on viihtyisä ja mäkinen kaupunki. Tiet ovat hyvin mutkittelevia ja tämä muistuttaa mua italialaisista pikkukaupungeista. Otin ekan yön hotlasta kun halusin lepoa. Sen jälkeen muutin hostelliin. Sänky aamiaisella ja päivällisellä maksaa 5 taalaa. Piti alunperin olla kaupungissa 2-3 yötä mutta sain jonkun saakelin ruokamyrkytyksen ja olin yhden päivän poissa pelistä. Jäin siis vielä neljänneksi yöksi mutta onneksi sairauteni sattui juuri tällaisessa värikkäässä kaupungissa. Luulen että oksentelu johtui aikaisemmin syömästäni riisipuurosta joten toivottavasti meikäläisen jouluruokamenuuseen ei tuu toista ruokalajia kieltolistalle rosollin lisäksi.

image
Ostin "pullon" vettä. Tuli aika suomalainen olo.
image
Buddhaportti

Kävin muutamassa temppelissä ja kanjonoimassa. Muuten oon ottanut ansaittua lepiä. (Kanjonointi meinaa sitä kun mennään jokea ja koskia pitkin ja pudottaudutaan köydellä. toim huom. canyoning) Ihan hauska kokemus mutta ehkä sitä on meikäkin tulossa vanhaksi kun ei niin paljon jaksanyt innostaa tämä extremeaktiviteetti.

image
Meikä ja koski

image
Kärmesportti
image
Erään temppelin alta löytyi helvetti. Tunnelma oli kuin Linnanmäen kauhujunasta. Mutta reitti oli viisikertaa pidempi. Ymmärsin että synti ei kannata.

Täällä on monet turistit omilla mopoillaan ja ihmettelevät suuresti mun fillarointia. Itellekin tullut viime nousuissa olo että mieluusti vaihtaisin mun lihasmoottorit yhteen bensalla toimivaan. Kolmesataa kilsaa enää. Huomenna aattelin repäistä 100 kun suurin osa matkasta alamäkeä.

Da Latille ehdoton plussa.

image
Iso pala puuta. Mitenköhän tällainen kuivatetaan?
image
Eikös tuo oo muumeista?
image
Jalluportti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s